Treningsleir/Turnering

Fotball, håndball, svømming, friidrett og sykkel. Vi er spesialister på Syden.

Event Travel har et stort utvalg av treningssteder i Syden og rundt Middelhavet. Noen destinasjoner passer best for elitelag, mens andre steder tilfredsstiller litt mer beskjedne krav. Dette reflekteres selvfølgelig i prisen.

NB! Visningstur:

Som regel vil en representant for lag som har bestilt treningsleir med Event Travel få anledning til å kvalitetssikre produktet ved selvsyn på destinasjonen.

Våre destinasjoner:

Portugal: Vi har en rekke steder i forskjellige prisklasser, først og fremst langs Algarvekysten, men også lenger nord ved Lisboa.

Spania: Våre treningssteder strekker seg langs den spanske kysten fra Lloret de Mar i nordøst til Ayamonte, ved grensen til Portugal i sørvest.

Kanariøyene: På disse øyene finner vi flere gode treningssentra for både fotball, svømming og friidrett. Vi vil fremheve Club la Santa på Lanzarote som det mest kjente, der det er plass til å drive nesten alle idretter.

Italia:Mellom Adriaterhavet og Middelhavet finnes mange gode treningsalternativer, som også brukes av italienske toppklubber.

Tyrkia: Ny destinasjon for norske lag, men svært prisgunstig i forhold til kvalitet på bosted, mat og treningsforhold.

Malta: Gunstig klima for fotball hele året, og et flott treningsanlegg i tilknytning til Malta Fotballforbunds hovedstadion.

Kypros: En kjent destinasjon for mange norske klubber før La Manga i Spania ble Norges Fotballforbunds vintertreningssted.

Danmark: Se www.dues.no

Diverse: Vi har hatt idrettsgrupper rundt omkring i hele verden, så ikke nøl med å kontakte oss for tilbud.